сряда, 25 декември 2013 г.

Реших да направя собствен блог, където да споделям моите изобретения, правени в късните часове на деня, след като съм приспала моята малка и сладка дъщеричка, понеже е невъзможно изработката на каквото и да е в нейно присъствие.
Започнах да правя, или по-скоро да се опитвам да правя с малко материали, малко въображение и голямо желание семпли картички и кутийки за съкровища за бебета, точно когато се роди моя малък и прекрасен племенник Стефан. Неговото раждане ме накара да покажа по друг начин емоциите си и радостта си. По това време на бял свят се появи още едно сладко бебче - Георги, също роднина, за тях успях да направя следните картички и кутийки.

/Това, което съм направила до сега определено не е най-добре направеното, най-точно и прецизно, но в него има много желание и любов./












4 коментара:

  1. Това ново начало сякаш е точно за теб, нали? Нов блог, а и много нови съмишленици ще откриеш, ние всички сме си от една порода! Правиш прекрасни неща, благодаря ти, че ги сподели с нас в първото предизвикателство на Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасни неща, вълшебнице:)Създадени с много финес и любов...

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасни съкровищници! Благодаря ти, че се включи в предизвикателството ни при Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасни са! Всичко много ми хареса, но долавям малко плахост в теб. Искам да ти кажа "Давай, смело напред", ти носиш вълшебството в себе си! Благодаря, че се включи в нашето "Ново начало" при Хартиени вълшебства. Весели празници :)

    ОтговорИзтриване